Politika privatnosti

Dobrodošli na www.donnavekic.com, jedinu službenu web stranicu.

Navedena stranica u vlasništvu je: ŠPORTSKE UDRUGE DONNA TENNIS TEAM u daljnjem tekstu koristiti ćemo skraćeni naziv: DONNA TENNIS TEAM.
Važno je pročitati ovu Politiku privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i vašu pozornost.

Kako bismo vam olakšali pristup željenim informacijama, slijedite sadržaj ove Politike privatnosti.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirana je sa svrhom usklađenja sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika te će se kontinuirano ažurirati.

Ova Politika privatnosti unaprijeđena je 09. kolovoza 2019. godine.

Politika se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

DONNA TENNIS TEAM poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja (ispitanika) svojih internetskih stranica.

Kategorije ispitanika čije podatke obrađujemo

  • Postojeći korisnici – korisnici naših proizvoda i usluga s kojima imamo ili smo imali kontakt i/ili  poslovnu suradnju.
  • Potencijalni korisnici –  potencijalni korisnici s kojima nismo imali kontakt, ali postoji interes.

Koje vaše podatke prikupljamo:

Ako možete koristiti našu web stranicu bez davanja bilo kakvih osobnih podataka, nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt forme , forme newslletera , shop ( contact Donna) DONNA TENNIS TEAM prikuplja informacije o vama.

Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su vaše ime, prezime, god. rođenja, država, adresa e-pošte, spol te područje interesa: zdravlje & fitnes, zabava, prehrana, sport, moda i stil života) biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaš zahtjev.

Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja roditeljske odgovornosti prije davanja osobnih podataka.

Kategorija ispitanika Kategorija osobnih podataka Opis
Postojeći i potencijalni korisnici ( Kontakt forma) Osnovni identifikacijski podaci Ime
Kontakt podaci E-mail adresa
Postojeći i potencijalni korisnici ( Kontakt forma shop) Osnovni identifikacijski podaci Ime
Kontakt podaci E-mail adresa
Postojeći i potencijalni korisnici ( Kontakt forma newslletera ) Osnovni identifikacijski podaci Ime, prezime, god. rođenja, spol
Kontakt podaci E-mail adresa, država
Područje interesa Zdravlje & fitnes, zabava, prehrana,

sport, moda, stil života

U koju svrhu obrađujemo Vaše osobne podatke?

DONNA TENNIS TEAM osobne podatke obrađuje u sljedeće svrhe.

Svrha obrade Opis Zakonita osnova
Izvršenje ugovora Kako bi omogućili kvalitetno i potpuno izvršenje ugovornih obveza te isporuku naših usluga i proizvoda te proizvoda naših partnera, obrađujemo osobne podatke naših korisnika, u minimalnom opsegu u kojem je to nužno. To najčešće uključuje kontakt osobe odgovorne za izvršenje ugovora te druge osobe koje su nužne za samu realizaciju i izvršenje ugovora. Izvršenje ugovora,

članak 6., stavak 1. b).

Direktni marketing Povremeno, u svrhu prezentacije svojih usluga i rješenja, DONNA TENNIS TEAM svoje korisnike kontaktira putem elektroničke pošte ili društvenih mreža. DONNA TENNIS TEAM će kroz sve aktivnosti direktnog marketinga korisnicima omogućiti isključenje iz ovakvog tipa obrade (tzv. „opt-out“). Legitimni interes,

članak 6., stavak 1. f).

Praćenje posjetitelja na web stranicama S ciljem praćenja posjetitelja web stranica, DONNA TENNIS TEAM prati osnovne informacije putem Google Analytics rješenja. Detaljnije informacije dostupne su u našoj politici korištenja kolačića. Legitimni interes,

članak 6., stavak 1. f).

Informacije o vama prikupljamo u svrhu da bismo vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev i u svrhe naše komunikacije i/ili poslovne suradnje, a ako se složite poslat ćemo vam i e-poštu o ostalim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa.

Prava ispitanika

DONNA TENNIS TEAM svim prethodno navedenim kategorijama korisnika (ispitanika) omogućuje realizaciju prava na privatnost i zaštitu podataka u skladu s GDPR uredbom temeljem članaka 12-21.

DONNA TENNIS TEAM omogućuje ostvarivanje sljedećih prava:

  • Pravo na pristup informacijama
  • Pravo na ispravak
  • Pravo na brisanje
  • Pravo na ograničenje obrade
  • Pravo na prenosivost
  • Pravo na prigovor

Korisnici (ispitanici) čije podatke DONNA TENNIS TEAM obrađuje, imaju pravo znati u koju svrhu se njihovi podaci obrađuju te o razdoblju u kojem će se podaci obrađivati. Ispitanici imaju pravo tražiti brisanje podataka i zaborav. Imaju pravu tražiti brisanje dijela podataka.

U slučaju Vaše potrebe za realizacijom bilo kojeg od gore navedenih prava, slobodno nam se obratite na kontakt podatke navedene na kraju dokumenta.

Pokušati ćemo odgovoriti na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem vremenu, najkasnije u roku od 30 dana.

Čuvanje podataka

S ciljem očuvanja i izgradnje kvalitetnog poslovnog odnosa, podatke o našim postojećim i potencijalnim korisnicima te vanjskim suradnicima čuvamo trajno, odnosno dok korisnik ne zatraži pravo na zaborav.

DONNA TENNIS TEAM će kroz sve aktivnosti direktnog marketinga korisnicima omogućiti isključenje iz ovakvog tipa obrade (tzv. „opt-out“).

Privole

Osobni podaci se prikupljaju na transparentan i zakonit način. Svi podaci koji se prikupljaju trebaju biti pod privolom, odnosno svaki korisnik treba eksplicitno odobriti da se njegovi podaci mogu pohraniti i koristiti u jasno zadanu svrhu. Također mora biti jasno definirano zbog kojeg razloga se podaci prikupljaju i kako će se obrađivati. U tu svrhu DONNA TENNIS TEAM koristi kučice (checkbox-ove) gdje korisnik daje privolu za pojedinu obradu. Navedene privole (logovi) čuvaju se kako bi DONNA TENNIS TEAM u svakom trenutku mogao dokazati dobivanje privole za pojedinog korisnika.

Kolačići(cookies)

Naša stranica prikuplja tzv. “kolačiće” koji vam omogućavaju bolje korisničko iskustvo. U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web-stranica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga.
Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Što su kolačići?

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše Internet stranice. To omogućuje našoj web stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom vašeg surfanja. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene – web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

Da bi „kolačiće“ mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ te GDPR direktivi, treba nam vaša privola.

Kolačići koji se koriste na ovoj Internet stranici:

  • _cfduid – Potrebni kolačići pomažu učiniti web mjesto upotrebljivim omogućavajući osnovne funkcije poput navigacije po stranici i pristupa na sigurno
    područja web stranice. Web stranica ne može pravilno funkcionirati bez ovih kolačića.

Kako prihvatiti ili odbiti kolačiće

Uvijek možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našoj web stranici, no to može utjecati na njenu funkcionalnost.

Okvir za postavke kolačića nalazi se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica DONNA TENNIS TEAM  , koristimo ovu priliku da vas obavijestimo kako ova Internet stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies). Korištenjem stranice pristajete na njihovu upotrebu. Ukoliko odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati Internet stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće vam biti dostupne.
Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na vaše računalo od strane Internet stranica koje ste posjetili. Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Oni obično spremaju vaše postavke (session token) i postavke za Internet stranice. Nakon što ponovo posjetite istu stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.
Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim Internet stranicama (pomoću Google Analytics alata.). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su te se ne dijele s bilo kojim drugim subjektima.
Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite – Internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im vi niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.
Postavke kolačića vezane su uz vaš Internet preglednik. Korištenje kolačića je vaš izbor, a kolačiće uvijek možete obrisati te na taj način isključiti svoju prepoznatljivost na Internetu. Većinu preglednika možete podesiti tako da ne spremaju kolačiće.
Ukoliko želite obrisati kolačiće, molimo vas pogledajte upute isporučitelja vašeg Internet preglednika klikom na „Pomoć“ u izborniku istog preglednika.

Tehnička zaštita i sigurnost

Kanali komunikacije kojima DONNA TENNIS TEAM raspolaže, podržani su sa sigurnosnim certifikatima i protokolima koji štite protok podataka. Umjesto toga, podaci se prikupljaju u obliku e-pošte i dostavljaju nam se putem Simple Mail Transfer Protokola (SMTP). Naši SMTP poslužitelji zaštićeni su TLS protokolom (ponekad poznatim kao SSL) što znači da je sadržaj e-pošte šifriran pomoću SHA-2, 256-bitne kriptografije prije slanja preko interneta. Sadržaj e-pošte dešifriraju naša lokalna računala i uređaji.

Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici nit će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.

Izvještaji i zahtjevi

DONNA TENNIS TEAM na zahtjev korisnika omogućava izvještaje koji potvrđuju da je korištenja osobnih podataka u sukladnosti s Uredbom.

  • Izvještaj o prikupljenim podacima i načinu prikupljanja podataka
  • Izvještaj o traženom brisanju podataka
  • Zahtjev za brisanjem i zaboravom podataka

O našem poslužitelju internetskih stranica

Ova internetska stranica smještena je na poslužiteljima tvrtke DHH d.o.o. (Plus hosting).

Kontakt obrazac:

Upotrebom našeg kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici. Podatci koji nam pošaljete služit će za direktnu komunikaciju, savjete i davanja usluge, slanje fotografija, autograma, ekskluzivnih novosti i sl. Treće strane neće imati pristup informacijama. Ukoliko želite izmijeniti, obrisati ili dobiti pristup svojim podatcima ostavljenim na našoj stranici slobodno nas kontaktirajte te mi ćemo to odraditi u najkraćem mogućem roku. Kada DONNA TENNIS TEAM  obradi Vaš zahtjev dobiti ćete potvrdu mailom.

Prikupljanje osobnih podatka

Prikupljanje i obrada osobnih podataka svih klijenata kojima DONNA TENNIS TEAM su prema  važećim pravilima o zaštiti podataka. DONNA TENNIS TEAM nije izvršitelj obrade podataka.

Prosljeđivanje osobnih podataka

Postoji zakonska osnova po kojoj je DONNA TENNIS TEAM obvezan proslijediti osobne podatke. Ona se provodi temeljem pisanog zahtjeva utemeljenog na važećim propisima, prema nadležnim državnim tijelima.

Sukladno Uredbi o mjerama zaštite osobnih podataka (GDPR – General Data Protection Regulation) na vaš zahtjev omogućiti će vam se uvid u sve vaše osobne podatke kojima raspolažemo, načinu obrade te mogućnosti ograničenja obrade, izmjene ili brisanja istih.

Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, te DONNA TENNIS TEAM poduzima sve mjere potrebne za zaštitu istih sukladno važećoj regulativi i dobrim praksama. Osobne podatke obrađujemo na siguran način, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od gubitka.

Prijenos i razmjena podataka s trećim zemljama ili internacionalnim kompanijama

DONNA TENNIS TEAM po potrebi razmjenjuje osobne podatke svojih postojećih ili potencijalnih korisnika s partnerom, sponzorom i proizvođačem: YONEX, NIKE, MONTRES JOURNE SA, FROMM čije proizvode DONNA TENNIS TEAM nudi kroz svoje partnerske ugovore. Podaci o postojećim i potencijalnim korisnicima ne prenose se u treće zemlje.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  •  vaše podatke nećemo koristiti ni za jednu drugu svrhu od one koja je ovdje navedena ili ugovorena
  •  vaš kontakt i osobne podatke nećemo dati bilo kojoj trećoj strani
  •  vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo na vaš zahtjev (pravo na prijenos) ili uz sudski nalog
  •  bilo kada se možete odjaviti iz e-mail liste.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne uvjetujemo pristup našim stranicama dostavom podataka, te ne  tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za izvršenje naručenih usluga i proizvoda.

Izjava o ograničenju odgovornosti

Svako korištenje internetske stranice https://donnavekic.com  podložno je niže navedenim uvjetima korištenja. Nastavkom korištenja ove internetske stranice korisnik izražava suglasnost s predmetnim uvjetima korištenja te prihvaća koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

DONNA TENNIS TEAM ulaže razumne napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i pouzdane u vrijeme njihova unošenja.

Informacije objavljene na ovoj internetskoj stranici korisnik ne smije smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih ili poslovnih odluka stoga su sve odluke donesene na temelju navedenih informacija isključivo u odgovornosti korisnika i DONNA TENNIS TEAM isključuje svoju odgovornost za moguće neostvarivanje očekivanja korisnika.

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice koje omogućuju korisniku da napusti ove stranice kako bi pristupio sadržajima druge stranice ili mogu omogućavati da se sadržaji druge stranice prikažu na ovoj stranici. Kad god je to moguće, takve poveznice će se posebno označiti. Budući da nema nadzor nad dokumentima, podacima, informacijama odnosno ostalim sadržajima koji su na taj način stavljeni na raspolaganje korisnicima, DONNA TENNIS TEAM se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne i ograničeno, za točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

DONNA TENNIS TEAM pridržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg sadržaja (informacije, usluge i dr.) ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojih razloga, bez ikakve prethodne najave ili obavijesti te u potpunosti isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih promjena.

DONNA TENNIS TEAM isključuje svoju odgovornost za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu, materijalnu i/ili nematerijalnu štetu, gubitke ili troškove bilo koje vrste koji proizlaze ili bi korisniku ili bilo kojoj trećoj osobi mogli proizaći iz korištenja, nemogućnosti korištenja ili zlouporabe ove internetske stranice odnosno bilo kojih informacija objavljenih na ovoj internetskoj stranici.

DONNA TENNIS TEAM ne garantira:

  • da su informacije i ostali sadržaji  koji  se daju na ovoj web stranici točni, kompletni  ili ažurni;
  • da su linkovi na koje se upućuje sa stranica na ovoj web stranici sigurni za korištenje, niti garantira za sadržaj ovih linkova, budući da oni nisu pod njenom neposrednom ili posrednom kontrolom;
  • da ova web stranica, ili njeni linkovi nemaju softverskih nedostataka (kompjuterskih virusa);
  • za  sadržaje koje na stranicu postave korisnici stranice, budući da ti sadržaji predstavljaju isključivu odgovornost  korisnika koji je isti sadržaj postavio na stranicu;

Isključenje odgovornosti za štetu

Svu štetu i gubitke  do kojih  bi moglo doći uslijed korištenja ili nemogućnosti korištenja  ove web stranice, snose sami korisnici. Ovim  se apsolutno i u cijelosti isključuje svaka eventualna odgovornost  DONNA TENNIS TEAM za štetu koju bi korisnici eventualno mogli pretrpjeti korištenjem ove web stranice.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom nadzornom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog nadzornog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

 

Fra Grge Martića 14

HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

e-mail: [email protected]

Web: http://www.azop.hr

Autorska prava i zaštitni znakovi

Sadržaj ove web stranice odnosno  njegov tekst, softver, dizajn, logo,  grafički prikazi, grafička rješenja, autorska ideja, koncepcija, moduli i fotografije, zaštićeni su autorskim pravom. Sav materijal na ovoj web stranici može se preuzeti i štampati isključivo za osobno, nekomercijalno korištenje. Svako drugačije korištenje zaštićenog materijala sa ove web stranice nije dozvoljeno i kažnjivo je po Zakonu. Ako nije izričito drukčije navedeno DONNA TENNIS TEAM pridržava autorska prava na svim sadržajima (slike, ilustracije, tekstovi, video i dr.) objavljenim na ovoj internetskoj stranici. Svako komercijalno korištenje navedenih sadržaja bez izričite pisane suglasnosti DONNA TENNIS TEAM   je strogo zabranjeno i kažnjivo. To posebno vrijedi za reproduciranje, snimanje, pohranjivanje i obradu u elektronske sisteme. Korištenje znakova (npr. zaštitnih znakova, logo-tipova) neovisno o postojanju simbola ® ili ™ izričito je zabranjeno.

Mjerodavno pravo i sudska nadležnost

Ovi uvjeti korištenja, tumače se suglasno odredbama mjerodavnog prava Republike Hrvatske, a  svi sporovi do kojih eventualno dođe u vezi sa korištenjem ove stranice podliježu sudskoj nadležnosti sudova Republike Hrvatske.

Poštovani korisnici, nakon što ste se upoznali sa obvezujućim  Pravilima korištenja, želimo vam ugodan boravak na našoj web stranici.

Kontakt podaci

Za sva pitanja vezana uz zaštitu Vaših osobnih podataka slobodno nam se obratite putem sljedećeg kontakta:

ŠPORTSKA UDRUGA DONNA TENNIS TEAM

Bosutsko naselje 88

31 000 Osijek
Mob: 091/436-47-03
[email protected]
https://donnavekic.com